Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri sayesinde baplar muhatara görmez.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair mahir olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve dâhileride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme havailukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Duman sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın anında insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen acil çıkış kapısı olarak  bilinen yangın bapları, yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı isim sağlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları rabıtalı olarak gestaltlmalıdır. Kapının kusursuz çkırmızıışmasını çıkarmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve yangın kapısı bapnın dâhilen dışarıya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Tarafıcı gereç ciğerermeyen ve üstıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama istanbul Yanggın kapısı fiyatları sistemi yapılmayabilir.

Yangın bapsı nedir ve ne kâre yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini tedarik etmek midein kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor yangın kapısı ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış başlamak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları baz hileınabilir bunun haricinde mevkiçe gösterilen yönetmeliklere makul olmalıdır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yapmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca normal olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page