Ne demek?

Wiki Article

Binaların binasına mütenasip kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

çoğu kez yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu evgin çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini yürekeriye hapseder.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık allıkıyoruz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını onarmak binaların yangından korunması için elzemdir.

Yangın bapsı ivedili çıkış sinein kullanılacaksa o gün vacip koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve alakalı bünyenın güvenliğini sağlayan bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

şayet bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış bapsı namına Yangın Merdiveni Kapısı çatı kesme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak mideyapısı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna bağlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin yanı dizi, yangın bapları ekseriyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden gayrı yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi pozisyon çabucak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hatta yapı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine köstek olabilir.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu kondisyon denetçi edilmelidir. 

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page